112743388

Büyükçekmece İlaçlama

18-04-2021 00:26
Büyükçekmece İlaçlama

BÜYÜKÇEKMECE TANIYALIM 

Büyükçekmece, İstanbul'un batısında bulunan bir ilçesidir. Doğusunda Beylikdüzü ve Esenyurt, batısında Silivri, kuzeyinde Çatalca ve Arnavutköy ilçeleriyle güneyde Marmara Deniziyle çevrilmiştir. Yüzölçümü 196 km²'dir. 1987'ye kadar Çatalca'ya bağlı bucak merkeziyken ilçe olmuş ve 2009'daki idari yapılanma değişikliklerine kadar Avcılar ve Küçükçekmece ilçelerine komşu olmuştur. Bu yılda yapılan değişikliklerde Gürpınar, Beylikdüzü (eskiden Kavaklı) ve Yakuplu beldeleri Beylikdüzü; Esenyurt ve Kıraç beldeleri Esenyurt; Bahçeşehir beldesi de Başakşehir ilçelerine bağlanınca ilçenin alanı büyük ölçüde küçülmüş, yalnız lağvedilen Çatalca'nın Muratbey ve Silivri'nin Celaliye-Kamiloba beldelerinin katılımıyla batı yönünde ilçe genişlemiştir. Ayrıca lağvedilen Tepecik, Mimarsinan ve Kumburgaz beldelerinin mahalleleri de Büyükçekmece Belediyesi sınırlarına katılmıştır.

Büyükçekmece'de Türkiye'nin 1., Avrupa'nın 3. en yüksek TV kulesi, Türkiye'nin en büyük sergi alanı TÜYAP bulunmakta ve Büyükçekmece yazlık kent olduğu için uzun bir sahili, alışveriş merkezi, çarşısı, tarihi eserleri, 5 yıldızlı hotelleri, tiyatrosu, spor salonları, parkları ve su parkı vardır. 

 
Büyükçekemece Eğitim

Büyükçekmece'de 3 adet özel üniversite, 58 Resmi, 11 Özel İlköğretim Okulu, 13 Özel Lise, 2 Resmi, 16 Özel Anaokulu, 23 Okul Bünyesi Ana sınıfı, 2 Anadolu Lisesi, 2 Çok programlı Lise, 1 Ticaret Meslek Lisesi, 1 Anadolu Meslek Lisesi vardır.
 

Büyükçekmece Kültür

Büyükçekmece'de bulunan tarihi eserlerden bazıları şunlardır:

1.Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü
2.Kurşunlu Han
3.Sokullu Mehmet Paşa Camii
4.Kanuni Sultan Süleyman Çeşmesi
5.İmaret Cami
6.Zeynep Dudu çeşmesi
7.Fatih Sultan Mehmet çeşmesi
8.Süleyman ağa çeşmesi
9.Enver Paşa Köşkü
10.Sultan Hamid çeşmesi ve havuzu
 

Büyükçekmece Bölgesi Böcek | Haşere | Fare | İlaçlama Hizmeti

 
Okka Grup Büyükçekmece Böcek | Haşere | Fare İlaçlama Firması Olarak ilaçlama Hizmeti 7/24 Yüzde Yüz Müşteri Memnuniyeti Hedefi İle Uygun Fiyat Kaliteli Hizmet Garantisi ile Siz Değerli Müşterilerimize İlaçlama Hizmeti  Sunmaktayız.
 

Büyükçekmece, İlaçlama Yöntemlerimiz Nelerdir;

Büyükçekmece, Kullandığımız Böcek | Haşere | Fare | İlaçları Nelerdir;

 
Biz Firma Olarak Bu Sektöre Olan Güvenin Tekrar Kazanılmasını Hedeflemekteyiz. Sağlık Bakanlığından Onaylı, İnsan Sağlığına Hiçbir Zararı Olmayan İlaçlar İle Haşere Sorunlarınıza Çözüm Getirmekteyiz.  Dünya Sağlık Örgütü Onaylı  İlaçlar Kullanılmaktadır.
 

Büyükçekmece, Hangi Tür Böcekleri İlaçlıyoruz;

 
 
Okka Grup 
Sağlıklı Mutlu Günler Diler
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.